Aktivitet sportiv Berati Open AIR me pjesemarrjen e 200 parashutisteve. (dita e trete) Nata finale ku do te behet edhe ceremonia permbyllese e aktivitetit.

 • Tjetër
 • Aktivitet sportiv
 • 12/03/2023
 • 11:00
 • Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Sportiste, Dashamires te Sportit te Aeronautikes, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)