Aktivitet ne Pedonalen e Qytetit, muzike dhe te ftuar me rastin e 7-8 Marsit nga Qendra Kulturore “Margarita Tutulani”.

 • Tjetër
 • Aktivitet festiv
 • 07/03/2023
 • 18:00
 • Pedonalja e Qytetit
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administrata e Bashkise, qytetare, turiste, etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)