ME RASTIN EFESTES 7-MARSIT BASHKIA KOLONJE ,DREJTORIA E ZHVILLIMIT DHE EDUKIMIT TE FEMIJEVE ORGANIZON NJE KONCERT ME FEMIJET E KOPSHTEVE KU JANE TE FTUAR MESUESIT E ARSIMIT PARAUNIVERSITAR DHE KABINETI I BASHKISE KOLONJE.

 • Tjetër
 • KONCERT ME FEMIJET E KOPSHTEVE
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • BIBLIOTEKA SKENDER LUARASI ERSEKE
 • Shqipëri
 • KORCE
 • KOLONJE
 • ERSEKE
 • ERION ISAI | MARILDA VIVO | ANILDA ISMOLLI | SHAZIE QIRJAQI | TE FTUAR
 • KRYETAR BASHKIE | DREJTOR DZHEF | DREJTORESHE KOPSHTI NR 1 | DREJTORESHE KOPSHTI NR 2 | MESUES
 • MESUES TE ARSIMIT PARAUNIVERSITAR
 • Po
 • Po
 • ERJON HYMERI
 • SOFIKA REXHEPI