Takim/diskutim ne lidhje me realizimin e nje vepre arti ne Marinez, qender rrethrrotullim

 • Tryezë diskutimi
 • 06/03/2023
 • 09:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec , skulptori per realizimin e vepres se artit si dhe perfaqesues i firmes zbatuese e projektit
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec