Takim me mesues pensionist nga te gjitha Njesite Administrative te Bashkise Divjake. Shperndarje e çertifikatave te mirenjohjese per kontributin e dhene ne arsim.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Bar Restorant Aliaj, Divjake
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Divjake
 • Fredi Kokoneshi | Ylli Stambolliu | Anila Monçe
 • Kryetari i Bashkise | Drejtor i drejtorise se kultures, sportit dhe arsimit | Drejtor e Qendres Kulturore te Femijeve
 • Fredi Kokoneshi, Ylli Stambolliu, Anila Monçe, mesues dhe mesuese pensionist nga te pesta Njesite Administrative.
 • Jo
 • Po
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem