Takim me gra nga te gjitha njesite administrative me rastin e festes se 8 Marsit.

 • Tjetër
 • Organizim festiv
 • 08/03/2023
 • 10:00
 • Bar Restorant Aliaj, Divjake
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Divjake
 • Fredi Kokoneshi | Ylli Stambolliu
 • Kryetari i Bashkise | Drejtor drejtorise kultures, sportit dhe arsimit
 • Fredi Kokoneshi, Ylli Stambolliu, gra pjesemarrese ne aktivitet
 • Jo
 • Po
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem