Takim me banoret e Njesise Administrative Fush-Cidhen per problematikat ne lidhje ne Vaditjen dhe mirembajtjen e Rrugeve

 • Tryezë diskutimi
 • 09/02/2023
 • 12;30
 • Njesia Administrative Fush -Cidhen
 • Shqipëri
 • Diber
 • Diber
 • Fush -Cidhen
 • Rahim Spahiu
 • Kryetar i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratoret
 • Jo
 • Po
 • Pergjegjes i Burimeve Njerezore
 • Sekretare e Pergjithshme