Aktivitet Festiv per rastin e 7-8 Marsit, festes se mesuesve dhe Nenave.

 • Tjetër
 • Aktivitet Festiv
 • 07/03/2023
 • 11:00
 • Qendra Kulturore Prrenjas
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Prrenjas
 • Prrenjas
 • Z. Nuri Belba | Z.Medi Hana | Znj.Albina Rira
 • Kryetar i Bashkisë Prrenjas | Drejtor i Zyres Vendore Arsimore Prrenjas | Drejtor i Arsimit, Kultures dhe Sportit ne Bashkine Prrenjas
 • Perfaqesues nga Bashkia Prrenjas, Perfaqesues nga Zyra Vendore Arsimore Prrenjas, perfaesues nga Shkollat e Bashkise Prrenjas, nxenes dhe nena nga komuniteti
 • Jo
 • Po
 • Matilda Zerani, Specialiste në Drejtorin Juridike.
 • Maliq Alla, Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit