Tashme e kthyer ne tradite te pervitshme, cdo prang pranvere Drejtoria e Parqeve dhe Rekreacionit prane Bashkise Pogradec dhuron trendafila per qytetaret e saj ne menyre qe ata ti mbjellin ne oborret e shtepive te tyre.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 2/3/2023
 • 10:00
 • Sheshi i Trendafilave
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Luan Balla
 • Pergjegjes i Drejtorise se Parqeve dhe Rekreacionit
 • Qytetare te rastesishem
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli