Në këtë aktivitet do të jetë në fokus vlerësimi dhe puna e përkushtuar nga ana e mësuesve në punën e tyre të përditshme dhe të palodhur me nxënësit si dhe festimi i 8 Marsit si një nga ditët më të veçanta për të lartësuar figurën e femrës dhe nënës.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Ulsi Manja | Admir Abrija | Marinela Aliaj
 • Ministër i Drejtësisë | Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve | Drejtor, Instituti i të Miturve Kavajë
 • Nxënësit e Institucionit të të Miturve Kavajë dhe Stafi
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve