Muaji Shkurt ishte muaji i grumbullimit te punimeve te nxenesve te shkollave dhe ne kuader te dites se mesuesit ne daten 6 Mars me punet e vleresuara si me te realizuara nga juria dhe nga votimi i publikut do te celet ekspozita e perbashket ne mjediset e Galerise Sarande e cila do te shoqerohet me ceremoni promovuese. Ekspozita do te qendroj e hapur gjate gjithe muajit Mars. Me pas punet e printuara ne format te madh do te zhvendosen ne shkollat perkatese per te mundesuar celjen e ekspozitave ne secilen prej tyre.

 • Tjetër
 • Aktivitet promovues dhe nxites i talenteve ne fushen e piktures mes shkollave 9-vjecare ne teritorin e Bashkise sarande
 • 06/02/2023
 • 11:00
 • Galeria "Art Saranda"
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Sarande
 • Sarande
 • Lefter Ceko | Majlinda Vaso
 • Drejtori i Galerise | Drejtoresh e zyres Arsimore Sarande
 • Nxenes pjesemarres ne konkurs, mesues vizatimi ne shkollat pjesemarrese ne aktivitet
 • Po
 • Po
 • Entela Cipa juriste
 • Entela Cipa juriste