Takim me koordinatoret edhe strukturat e PS per problemet e fushates.

 • Tjetër
 • 03032023
 • 17.00 deri 17.30
 • Tek ambjentet e Piceri "Shtylla"
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Belsh
 • Arif Tafani dhe Mariglen Bali
 • Kryetar Bashkie dhe NenKryetari
 • Aktivistet
 • Jo
 • Jo
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu