Takim me anetaret e Shoqerise se Bashkimit Bujqesor(SHBB-ne) ne lidhje me vendimmarrjen e ofertave te SHBB-se.

 • Tryezë diskutimi
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe anetaret e shoqerise
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec