• Takim me zonjat per 8 Mars – Kavaje

 • Tjetër
 • Takim
 • 04/03/2023
 • 12.00
 • Kavaje, Fafa Resort Hotel
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem