Ky takim do të bëjë bashkë drejtuesit dhe përgjegjësit e njësive të zhvillimit në IOAFP-të, drejtuesit dhe përgjegjësit e Zyrave të Punësimit si dhe përfaqësues të punëdhënësve me qëllim diskutimin dhe ndarjen e mendimeve mbi ofertën e AFP-së dhe përshtatjen e saj me nevojat e tregut të punës në nivel rajoni, si dhe objektivat për vitin shkollor 2023-2024. Në takim do të marrin pjesë edhe përfaqësues të MFE-së, AKPA-s, AKAFP&K.

 • Tryezë diskutimi
 • 06/03/2023
 • 9.30-16.00
 • Duka Hotel, Vlorë
 • Shqipëri
 • Vlorë
 • Vlorë
 • Vlorë
 • Klevis Hysa
 • Drejtor i Përgjithshëm i AKPA
 • Përfaqësues nga MFE, AKPA, AKAFPK: 1. Albin Gega, Drejtor i Drejtorisë së Politikave të Punësimit dhe Aftësimit Profesional, MFE 2. Klevis Hysa, Drejtor i Pëgjithshëm, AKPA 3. Ejvis Gishti, Drejtor i Pëgjithshëm, AKAFPK 4. Etleva Gjelaj, Drejtor Drejtorie, AKPA 5. Gertian Bajraktari, Drejtor Drejtorie, AKPA 6. Aida Kureta, Përgjegjës sektori, AKPA 7. Klarita Dautaj, Përgjegjës sektori, AKPA 8. Gertiola Çepani, Përgjegjës sektori, AKPA 9. Jonela Ciko, Përgjegjës sektori, AKPA 10. Eva Stefo, Specialiste, AKPA,Drejtuesit dhe përgjegjësit e njësisë së zhvillimit në shkollat profesionale 1. Arta Leka, Drejtor, Shkolla e mesme profesionale "Petro Sota", Fier 2. Bledar Lamkaj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit 3. Alket Merdanaj, Drejtor, Shkolla e mesme Bujqësore "Rakip Kryeziu, Fier 4. Ermal Yzeiraj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit 5. Ardjan Rifti, Drejtor, Shkolla Mekanike Bujqësore, Lushnjë 6. Artur Dushi, përgjegjës i njësisë së zhvillimit 7. Aleksander Lalaj, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Fier 8. Athina Cera, specialist, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Fier 9. Gentian Boci, Drejtor, Shkolla Industriale "Pavarësia", Vlorë 10. Selman Feraj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit 11. Gjenovefa Xhakaj, Drejtor, Shkolla e mesme profesionale "Tregtare", Vlorë 12. Zinete Bejtaj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit 13. Fatos Rukaj, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Vlorë 14. Blerta Arapaj, koordinator i njësisë së zhvillimit 15. Alma Bita, Drejtor i komanduar, Shkolla e mesme profesionale "Antoni Athanas", Sarandë 16. Polikseni Ikonomidhi, koordinator i njësisë së zhvillimit 17. Renata Puleri, Drejtor, Shkolla e mesme profesionale "Thoma Papapano", Gjirokastër, 18. Sarentina Lamaj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit 19. Sulo Mucobega, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Gjirokastër 20. Rudina Hajredini, përgjegjës i njësisë së zhvillimit Drejtorët dhe përgjegjësit e sektorëve të shërbimeve të punësimit të DRAKPA si më poshtë: 1. Edlira Doko, Drejtor, DRAKAPA Fier 2. Lefter Hoxha, përgjegjës ZVAKPA, Fier 3. Rrapo Asllanaj, përgjegjës ZV AKPA, Mallakastër 4. Vala Akulli, përgjegjës ZVAKPA, Lushnje 5. Saniela Xhaferi, Drejtor DRAKPA, Vlorë 6. Jorida Mucaj, përgjegjës ZVAKPA, Vlorë 7. Ertil Jonuzi, përgjegjës ZVAKPA, Delvinë 8. Eliana Shkurti, përgjegjës ZVAKPA, Sarandë 9. Marseda Xarba, Drejtor DRAKPA, Gjirokastër 10. Erald Bushi, përgjegjës ZVAKPA, Gjirokastër 11. Odisela Myrto, përgjegjës ZVAKPA, Përmet 12. Oltjan Mema, përgjegjës ZVAKPA, Tepelenë, Përfaqësues të bizneseve dhe anëtarë të bordeve drejtues të shkollave në këtë rajon Shkolla e mesme profesionale "Petro Sota", Fier 1. Ing. Albert Zogo, Administrator “Alstezo sha" 2. Armand Caushi, biznesi “Sila” shpk Shkolla e Mesme Bujqesore "Rakip Kryeziu"(Çlirim) 3. Hiqmet Driza, Përfaqësues i biznesit, Kompania Driza shpk 4. Piro Rrapushi, Përfaqësues i biznesit, Ferma Rrapushi Shkolla Mekanike Bujqesore , Lushnje 5. Elvin Bashaj, Sektori privat elektrik dhe hidrosanitare 6. Orgest Daja, Sektori privat riparim automjetesh Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Fier 7. Nimet Musaj, Përfaqësuesi i biznesit "Picari" 8. Viron Gega Përfaqësuesi i biznesit " Flatrat e dijes" Shkolla Industriale "Pavarësia", Vlorë, 9. Vullnet Karalliu, Biznesi "Vlora Alumin" 10. Geron Xhafaj, Biznesi "Geld Trade" Shkolla "Tregtare", Vlorë 11. Vasil Bedinaj, Perfaqesues i biznesit "Regina City Hotel" 12. Olsi Shero, Perfaqesues i biznesit "Pasticeri Arjoli" Shkolla e Mesme Profesionale "Antoni Athanas" Sarandë 13. Ermal Muço, Bougainville Bay Resort &Spar 14. Ervis Kapo, Përfaqësues biznesi Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Vlorë 15. Auron Xhyheri, METAL PRO 16. Adnan Aliaj, NELAJ SHPK Shkolla Profesionale "Thoma Papapano", Gjirokastër 17. Agron Alikaj, Biznes "Aliko.GJ"shpk. 18. Maksim Hoxha, Administrator i Hotel "Çajupi" Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Gjirokastër 19. Denada Buzheri, biznesi/ COTEX-TEXTILE, Sonila Limaj UNDP, Ada Shima UNDP, Erka Caro S4J, Aleka Papa S4J
 • Jo
 • Jo
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm