Drejtoria e Pergjithshme e AKPA , Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit mars 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023. Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 01/03/2023
 • 11.00-15.00
 • Shkodër, Pallati i Sportit
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Z.Klevis Hysa , Drejtor i Pergjithshem AKPA, Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, Rozafa Zmijani Drejtor DR AKPA Shkoder , ZAmir Lacej , Drejtor Shkolla Arben Broci Shkoder, Albana Lleshaj , Shkolla pyjore ,Kole Margjini Shkoder, Merita Zeneli Shkolla Hamdi Bushati Shkoder , Ruzhdi Kapidanja Shkolla Ndre Mjeda Shkoder, Irma Lohja DROFPP Shkoder ,
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm