Kampionati Kombetar U16F

 • Tjetër
 • aktivitet sportiv
 • 04/03/2023
 • 10:00
 • Palestra e shkolles " Skender Libohova"
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Dariel Kembora
 • Pergjegjes Klubi i shumesporteve
 • Dariel Kembora dhe ekipet pjesemarrese
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem