Inspektim ne rrugen Belsh-Stanaj @ Belsh dhe bashkebisedim me banoret e fshatit.

 • Konsultim publik
 • 03032023
 • 13.15 deri 13.30
 • Ne mjedis te pacaktuar
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Belsh
 • Arif Tafani
 • Kryetar Bashkie
 • banore te fshatit
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu