Inspektim i mbylles se punimeve ne rritjen e elementeve te sigurise ne rrugen e Dibres dhe rruga Dhimiter Shuteriqi.

 • Inspektim/kontroll
 • 05/03/2023
 • 09:00
 • Njesia Administrative Qytet.
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Librazhd
 • Librazhd
 • Kastriot Gurra
 • Kryetar Bashkie
 • Staf i Bashkise Librazhd, banore te rastesishem.
 • Jo
 • Po
 • Bajram Pishkashi Sekretar i Pergjithshem
 • Bajram Pishkashi Sekretar i Pergjithshem