Dhënia e titullit “Qytetar Nderi” për znj.Tole Junçaj

 • Tjetër
 • Ceremoni Nderimi
 • 03/03/2023
 • 10:00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malesi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj
 • Kryetar Bashkie
 • Perfaqesues te bashkise, keshilltare, familjare, miq dhe kolege te te nderuares me titullin : "Qytetar Nderi". Intelektuale dhe personalitete te Malesise se Madhe
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist