Bashkia Rrogozhine do zhvilloje nje aktivitet ndergjegjesues per pastrimin e rrugeve kryesore ne qender te qytetit, ku do te jete i pranishem dhe prefekti i Qarkut Tirane.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/02/2023
 • 14;30
 • Rrogozhine Qender
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Edison Memolla
 • Kryetar Bashkie
 • 50 veta
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem