Aktivitet i organizuar nga Bashkia Roskovec ne kuader te 7 Marsit-Dita e Mesuesit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 10/03/2023
 • 10:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe mesues te shkollave
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec