Kuvendi i Pajtimit te Gjaqeve ne Slabinjë. Aktiviteti zhvillohet në kuader te 80 vjetorit të Kuvendit të Slabinjes, kur ne shkurt te vitit 1943, perfaqesues nga te gjitha fiset e Mokres u mblodhen ne fshatin Slabinje te Krahines se Mokres duke i thene “Jo” hasmerieve dhe duke dhene nje mesazh bashkimi.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/02/2023
 • 12:00
 • Slabinjë, Mokër
 • Shqipëri
 • ëççroK
 • cedargoP
 • cedargoP
 • Ilir Xhakolli
 • Kryetar Bashkia Pogradec
 • Banorë të zonës
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli