Vizitë në shkollën Osman Myderizi në Tiranë në kuadër të programit të kodimit në klasë të parë”

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 03/03/2023
 • 10:00
 • Shkolla Osman Myderizi
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi, drejtori shkollës, mësuesit e shkollës, nxënësit e shkollës
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti