Koncert per 8 Marsin nga nxenesit e Kolegjit Turgut Ozal

 • Tjetër
 • Koncert festiv
 • 03/03/2023
 • 13:00
 • Qendra e Artit "Vace Zela"
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,drejtues te ndryshem,nxenes dhe mesues
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem