kafe me vajza dhe gra te Bashkise Lushnje me rastin e 8 Marsit

 • Tjetër
 • takim jo formal
 • 08/03/2023
 • 17:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Brizida Dervishi
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Koordinatore e gruas
 • Eriselda Sefa ,Brizida Dervishi,gra dhe vajza te Bashkise Lushnje
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem