Aktivite sensibilizues ne lidhje me problemet qe kane shkollat dhe bullizmin. Takim me mesues, prinder dhe nxenes me strukturat e sherbimit social te Bashkise Divjake.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/03/2023
 • 11:00
 • Shkolla e mesme e bashkuar Remas
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Remas
 • Valbona Kaja | Blerim Zeneli
 • Drejtoresha e shkolles | Pergjegjes sektori Mireqenies Sociale dhe Perkujdesit Shoqeror
 • Valbona Kaja, Blerim Zeneli, Majlinda Leka, mesues, prinder dhe nxenes te shkolles.
 • Jo
 • Po
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem