Vizite ne Shkollen Profesionale “Stiliano Bandilli”, per te pare me nga afer tematikat dhe vijueshmerine e pregatitjes profesionale per brezat qe dalin nga kjo shkolle.

 • Tjetër
 • Vizite
 • 01/03/2023
 • 11:00
 • Shkolla Profesionale "Stiliano Bandilli"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Shkolles, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)