Shpërndarja e certifikatave të praktikës 2 (dy) mujore të punës të studentëve të Klinikave të Ligjit të angazhuar pranë DNJF dhe Qendrave .

 • Tryezë diskutimi
 • 03/03/2023
 • 10:00
 • Ministria e Drejtesise , Salla e Konferencave
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 9
 • Ergys Qirici | Patricia Pogaçe | Klejda Poçi | Suela Qevani | Irma Alushaj | Greta Nurçelli
 • Drejtor i Përgjithshëm | Drejtor Drejtorie | Specialist | Specialist | Specialist | Punonjës me trajnim të Posaçëm
 • Franci Beshiraj Dometian Qezi Denisa Sinani Anxhela Dedaj Kristina Gjonpalaj Amanta Imeraj Theodhora Sotiriu Klejvisa Rrapaj Athina Roko Frida Gjonaj Sigerta Kola Frenki Hajdari Edison Loni Leo Topurja Alma Telushi Mirjan Golemi Dejzi Muskaj Kristjana Shehu Stefani Jaku Arnisa Xhaferi Irino Gjino Gea Alibeaj Megi Xheli Egla Leci Altin Haxhiu Arjona Karabollaj Dea Skendo Ameda Bushati Arlind Mesi Ersilda Preka Griselda Mustafaj Stelina Bejko Rozalinda Doda Elda Bushi
 • Jo
 • Jo
 • Enidjola Cenaj, Specialist Burime Njerëzore dhe Shërbimeve
 • Ergys Qirici, Drejtor i Përgjithshëm