Permiresim i shtresave te rruges, skarifikim dhe riveshje e shtreses se asfaltit ne fshatin Shardushk (Pjeç) Kryevidh dhe takim me banoret e fshatit.

 • Tjetër
 • 28/02/2023
 • 10:00
 • Kryevidh
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Kryevidh
 • Edison Memolla
 • Kryetar Bashkie
 • Kryetari i Bashkise, Drejtori i Politikave Urbane, Administratori i Njesise dhe banoret e fshatit.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem