Inspektim me rastin e perfundimit te punimeve te rruges Drobonik, Inspektim i punimeve te Qendres Shendetesore te Fshatit Drobonik. Inspektim me rastin e perfundimit te punimeve ne Shkolen 9-Vjecare “Qazim Bejko”, Bilc.

 • Inspektim/kontroll
 • 01/03/2023
 • 13:00
 • Njesa Administrative Velabisht
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Velabisht
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Njesise Administrative Velabisht, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)