Aktivitet me nxenesit e shkolles se mesme te bashkuar Çerme Sektor, rreth grave te suksesshme, numrin e grave te dhunuara dhe te trajtuara nga institucioni i Bashkise Divjake .

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • Shkolla e Mesme e Bashkuar Çerme Sektor
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Terbuf
 • Elmerina Sina | Manuela Kolonjari
 • Drejtoresha e shkolles | Pergjegjes sektorit integrimit europian
 • Elmerina Sina, Manuela Kolonjari, Dorina Sota, Dajana Bojaxhiu, nxenes dhe mesues te shoklles
 • Jo
 • Jo
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem