• Vizitë e delegacionit gjerman në Tiranë (Qellimi i se ciles shërben për shkëmbimin e përvojave, zhvillimin e njohurive teknike dhe krijimin e urave të reja të bashkëpunimit.

 • Tjetër
 • Vizite ne Tirane
 • 27/02/2023
 • 18.00
 • Bashkia e Tiranes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem