Per te kontrolluar mbarevajtjen e punimeve te shtrimit te asfaltit ne Rajonin nr. 1 nr. 2 nr. 3, kontrollin e punimeve te godines se SHISH dhe shtrimi i kalldremit ne rrugen Antipatrea

 • Inspektim/kontroll
 • 27/02/2023
 • 09:00
 • Rajoni nr. 1, nr. 2 dhe nr. 3
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Rajonit nr. 1, nr. 2 dhe nr. 3, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)