Drejtoria e Përgjithshme e AKPA-s, Dhoma e Industrisë së Tregëtisë, gjatë muajit mars 2023, do të organizojnë panairin Wor&Stady 2023. Institucionet në varësi të AKPA-s sipas çdo rajoni, Drejtoritë Rajonale të Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme të Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do të jenë pjesë e këtij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 27/02/2023
 • 11.00-15.00
 • Pallati i Kulturës Dibër
 • Shqipëri
 • Dibër
 • Dibër
 • Dibër
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Ornela Gace, Dhoma e Industrisë dhe Tregëtisë Brikena Nallbani, Drejtore Drejtorie, AKPA Latif Ciku, specialist DRAKPA Diber Eriola Kola, specialiste ZVAKPA Mat Klodian Përshaku, specialist DRAKPA Diber
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm