Drejtoria e Përgjithshme e AKPA-s, Dhoma e Industrisë së Tregëtisë, gjatë muajit mars 2023, do të organizojnë panairin Wor&Stady 2023. Institucionet në varësi të AKPA-s sipas çdo rajoni, Drejtoritë Rajonale të Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme të Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do të jenë pjesë e këtij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 28/02/2023
 • 11.00-15.00
 • Kalceto, Kukës
 • Shqipëri
 • Kukes
 • Kukes
 • Kukes
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Ornela Gace, Dhoma e Industrisë dhe Tregëtisë Brikena Nallbani, Drejtore Drejtorie, AKPA Shahni Kastrati, specialist DRAKPA Kukes Fatbardha Gjana, specialiste DRAKPA Kukes, Jetmir Axhami Shkolla Havzi Nela Kukes
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm