Takim i grupit teknik ndersektorial per te diskutuar ceshtjet e dhunes dhe barazise gjinore per vitin 2022.

 • Tryezë diskutimi
 • 27/02/2023
 • 10:00
 • Bashkia Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Juliana Pirra | Jorjeta Sinjari | Aurela Bozo
 • Pergjegjese | Koordinatore e dhunes ne familje | Eksperte e jashtme
 • Juliana Pirra, Jorjeta Sinjari, perfaqsues nga institucionet e qytetit
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem