• Konkursi i Bulevardit të Ri (Çelja e garës për projekt-idenë e ndërtesës së re të Bashkise se Tiranes)

 • Tjetër
 • Konkurs
 • 28/02/2023
 • 10.00
 • Bashkia e Tiranes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem