Nga Drejtori i Përgjithshëm i Përmbarimit Gjyqësor Shtetëror Z. Piro Lutaj.
Para disa ditësh, Kuvendi i Shqipërisë miratoi Ligjin e Ri “Për organizimin dhe funksionimin e Shërbimit Përmbarimor Gjyqësor Shtetëror”.
Duke e konsideruar këtë ligj, si një element të rëndësishëm në kuadër të plotësimit të të gjithë paketës ligjore për Reformën në Drejtësi, më datë 01.03.2023, ditën e Mërkurë, në ambientet e Drejtorisë se Përgjithshme të Përmbarimit Shtetëror, do të organizojmë një takim me mediat e interesuara per informim të opinionit publik mbi gjithçka përmban ky Ligj në interes të shtetasve Shqiptarë, të cilët kërkojnë të jenë pjesë e këtij sherbimi ose do ti drejtohen atij, për të përmbyllur një proces të rregullt ligjor, nëpërmjet ekzekutimit të vendimeve të fituara gjyqësisht në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

 • Tjetër
 • 01/03/2023
 • 11:00
 • Drejtoria e Përgjithshme e Përmbarimit, Sheshi ''Mustafa Qemal Ataturk''
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Piro Lutaj
 • Drejtor i Përgjithshëm i Përmbarimit Gjyqësor Shtetëror
 • -
 • Po
 • Jo
 • Ariela Llupo, Sektori i Burimeve Njerezore
 • Piro Lutaj, Drejtor i Përgjithshëm i Përmbarimit Gjyqësor Shtetëror