Ky aktivitet ka për qëllim të njihet me aktivitet , sfidat dhe vështirësitë e këtij institucioni, duke i përkrahur në çdo nevojë që mund të kenë.

 • Tryezë diskutimi
 • 28/02/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Tabea Roschka | Martin Thalhamer | Marinela Aliaj | Enkelejda Qamo
 • Përfaqësuese e Renovabis në Shqipërinë | Përfaqësues i Caritasit Gjerman | Drejtor, Instituti i të Miturve Kavajë | Përgjegjëse e Caritas
 • Stafi i Institutit të të miturve Kavajë dhe pjestarë të Caritas
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve