Ky takim do të bëjë bashkë drejtuesit dhe përgjegjësit e njësive të zhvillimit në IOAFP-të, drejtuesit dhe përgjegjësit e Zyrave të Punësimit si dhe përfaqësues të punëdhënësve me qëllim diskutimin dhe ndarjen e mendimeve mbi ofertën e AFP-së dhe përshtatjen e saj me nevojat e tregut të punës në nivel rajoni, si dhe objektivat për vitin shkollor 2023-2024. Në takim do të marrin pjesë edhe përfaqësues të MFE-së, AKPA-s, AKAFP&K.

 • Tryezë diskutimi
 • 28/02/2023
 • 9.30-16.00
 • Hotel Enkelana, Pogradec
 • Shqipëri
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Klevis Hysa | Albin Gega
 • Drejtor i Përgjithshëm i AKPA | Drejtor i Drejtorisë së Politikave të Punësimit dhe Aftësimit Profesional
 • Përfaqësues nga MFE, AKPA, AKAFPK: 1. Albin Gega, MFE 2. Klevis Hysa, AKPA 3. Ejvis Gishti, AKAFPK 4. Etleva Gjelaj, AKPA 5. Gertian Bajraktari, AKPA 6. Aida Kureta, AKPA 7. Klarita Dautaj, AKPA 8. Gertiola Çepani, AKPA 9. Migena Vogli AKPA 10. Etleva Sulaj AKPA, Drejtues te shkollave profesionale dhe pergjegjes te Njesive te zhvillimit :1. Julita Bimbli, Shkolla e Mesme Profesionale TIK "Fan.S.Noli", Korçë 2. Kostanca Doko, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 3. Tatiana Mero, Shkolla Teknike - ekonomike "Isuf Gjata", Korçë 4. Marsida Nane, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 5. Devis Pllaha, Shkolla e Mesme e Ndërtimit, Korçë 6. Klodiana Boshka, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 7. Pranvera Zhurka, Shkolla Teknike Profesionale "Demir Progri", Korçë 8. Anila Shore, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 9. Adrian Sheremeni, Shkolla Agrobiznesit "Irakli Terova", Korçë 10. Jorida Deli, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 11. Andon Temo, Shkolla Tekniko-Profesionale "Enver Qiraxhi", Pogradec 12. Eva Çollaku, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 13. Anxhela Taho, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Korçë 14. Adela Myteberi, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 15. Refiko Lushajni, Shkolla e mesme profesionale "Ali Myftiu", Elbasan 16. Behexhet Kafexhiu, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 17. Rudina Mita,Shkolla e mesme profesionale "Sali Ceka", Elbasan 18. Enkelejda Bedhija, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 19. Erina Disho, Shkolla e mesme profesionale "Mihal Shahini" Cërrik 20. Albana Qorri, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 21. Krenar Xhemali,Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Elbasan 22. Enkela Topi, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 23. Ferik Koçi, Shkolla e mesme profesionale "Kristo Isak", Berat 24. Gentjana Hazinedari, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 25. Kozeta Nushi, Shkolla e mesme profesionale "Stiliano Bandilli", Berat 26. Monika Alabaku, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit Drejtorët dhe përgjegjësit e sektorëve të shërbimeve të punësimit të DRAKPA si më poshtë: 1. DR AKPA Korce - Drejtor Denada Manoku 2. ZV AKPA Korce - Margarita Dine 3. ZV AKPA Pogradec - Ermal Dokollari 4. ZV AKPA Kolonje - Luiza Veizi 5. ZV AKPA Devoll - Shpetim HoxhaDRAKPA Korcë 6. DRAKPA Berat - Drejtor Drejtor Migena Toto 7. ZV AKPA Berat - Alma Laska 8. ZV AKPA Kucove - Marilda Metaj 9. ZV AKPA Skrapar - Aferdita Korcari 10. DRAKPA Elbasan - Drejtor Marsida Hyseni 11. ZV AKPA Elbasan - Koco Kapurani 12. ZV AKPA Librazhd - Veri Bicaku 13. ZV AKPA Peqin - Elvis Karaj 14. ZV AKPA Gramsh - Mario Bici Përfaqësues të bizneseve në këtë rajon anëtarë të bordeve të shkollave: 1.Shkolla e Mesme Profesionale TIK "Fan.S.Noli" Petri Peno Biznes/ Blue Computer 2. ShkollaTeknike - ekonomike "Isuf Gjata" Spartak Kaso biznes (agjensi turistike) Anila Kapurani Biznes ( hotel Grand ) 3. Shkolla e Mesme e Ndertimit Shyqyri Xhengo, Biznesi, Xhengo Shpk, Ndertim Dhimiter Avdolli, Biznesi, Avdolli Shpk, Ndertim 4. Shkolla Teknike Profesionale "Demir Progri" Anastas Kodra Perfaqesues biznesi (2EE sh.p.k) 5. Shkolla Agrobiznesit "Irakli Terova" Nikolla Tona SHPK TONA-AL Nesti Tarusha Shpk FIX PRO 6. Shkolla Tekniko-Profesionale "Enver Qiraxhi" Pogradec Gjegji Bardhushi Sektori privat mekanik, Deteralba Kryetar Bajram Fejzollari Sektori privat "Era"Bar-Pasticeri 7. Shkolla "Ali Myftiu" Ertjan Çabiri Delmon grup Albania Saimir Tollumi MEPSshpk 8. Shkolla Sali Ceka Elvis Kotherja Perfaqesues i biznesit" Elite Travel Group" 9. Shkolla e mesme profesionale "Kristo Isak" Arjan Kajo Perfaqesues I biznesit. Administrator I bar restorant Veranda Donika Seleni Perfaqesues I biznesit. Administratore e Kopeshtit Drita e Dijes 10. Shkolla "Stiliano Bandilli" Fradiol Droboniku sektorit privat Sh.M.T Fehti Hoxha sektorit privat Termohidraulik
 • Jo
 • Jo
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm