per nje ndryshim ne daten e zhvillimit te Mbledhjes se Keshillit bashkiak, i cili eshte raportuar ne nderfaqe per tu zhvilluar ne daten 28/02/2023 por per shkak te nje ndryshimi do te zhvillohet ne date 27/02/2023

 • Tjetër
 • miratim i projekt vendimeve ne mbledhje
 • 27/02/2023
 • 12:30
 • Prane godines se Bashkise Roskovec, qyteti Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • z. Kadri Hyska | znj. Majlinda Bufi
 • Kryetar i Keshillit Bashkiak | Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe keshillit bashkiak
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i pergjithshem, Bashkia Roskovec