Degjese Publike per projktin e rruges “Vath Korreshi”

 • Konsultim publik
 • 01/03/2023
 • 11:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Mmoza Haxhiu
 • Drejtore
 • Mimoza Haxhiu, Benard Linatopi, Drejtues te tjere dhe qytetare
 • Jo
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem