Trajnim mbi Buxhetimin e Përgjigjshëm Gjinor në Nivel Vendor

 • Këshillim
 • 27/02/2023
 • 09:30
 • Salla e Keshillit Bashkiak Prrenjas
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Prrenjas
 • Prrenjas
 • Znj. Erisa CELA | Z. Fran Brahimi
 • Menaxhere Programi , UN Women | Drejtor i Financave Vendore, Ministria e Financës dhe Ekonomisë
 • Z. Fran Brahimi, Znj. Erisa CELA dhe stafi i Bashkise Prrenjas
 • Jo
 • Jo
 • Matilda Zerani- Specialiste
 • Maliq Alla- Drejtor ne Drejtorin e Bujqesise