Takim me studente te UAMD

 • Tjetër
 • Takim me te rinj
 • 28/02/2023
 • 11:00
 • Durres, bashkia durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Dur
 • Emiriana Sako
 • Kryetarja e bashkise
 • Kryetarja dhe studente
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka