Takim me perfaqesues te Anijes se Rojes Bregdetare”ITGC PB ALFREDO PELUSO”

 • Tjetër
 • Takim ne zyre
 • 25/02/2023
 • 10:00
 • Durres, Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Antonio Barbieri
 • Kryetare e Bashkise Durres | Kapiten
 • Folesit dhe pjestare te ekuipazhit te anijes
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka