Ne Scan Update, emision 3 oresh, ne tv Scan, Interviste ne studio, pa panel, mbi marreveshjet e bashkepunimit dhe aktivitetet e ShP, Marreveshja me Sherbimin Sprovues te Kosoves, etj.

 • Tjetër
 • Emision Televiziv
 • 24/02/2023
 • 10:00
 • Scan Tv, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Kinostudio
 • Erlinda Plyku | Elona Gjylmi | Lidion Kulla
 • specialiste dpshp | moderatore | moderator
 • Erlinda Plyku, Elona Gjylmi, Lidion Kulla.
 • Po
 • Po
 • Anesti Kapllani - Drejtor
 • Ervin Hoxha - Drejtor i Pergjithshem DPSHP