Aktivitet me avokatin e ndihmës ligjore falas, ku do të diskutohet me të mitur rreth çështjeve të tyre gjyqësore, si dhe informacioneve të tjera lidhur me shqetesimet e të miturve.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/02/2023
 • 10:00
 • Insituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Marinela Aliaj | Klaudia Hasanllari
 • Drejtor, Intitucini i të Miturve Kavajë | Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve
 • Nxënësit e Institucionit të të Miturve Kavajë , stafi dhe avokati i ndihmes ligjore
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve