Pjesemarrja e te rinjuve si pjese e zhvillimit personal dhe social per promovimin e nje shoqerie demokratike.
Pjesemarrja e te rinjve si nje proces i perfshirjes se tyre ne institucionet dhe vendimet qe ndikojne ne jeten e tyre.

 • Tryezë diskutimi
 • 28/02/2023
 • 14:00
 • Godina e Bashkise Divjake
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Divjake
 • Fredi Kokoneshi | Manuela Kolonjari
 • Kryetari i Bashkise | Pergjegjes sektori integrimit europian
 • Fredi Kokoneshi, Manuela Kolonjari, Xhuljan Rroshi, Nikolin Qose, Denisa Jaliqi, Ariel Toska, Sanie Patozi, Fjordi Rroshi, Marinela Stasa
 • Jo
 • Jo
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem