Ndricim i ri rrugor

 • Inagurim
 • 24/02/2023
 • 18:00
 • Durres, Rrota e kuqe lgj 13, Plazh dhe rrethrrotullimi st. I trenit
 • Shqipëri
 • Durre
 • Durres
 • Durre
 • Nuk ka
 • Nuk ka
 • Nuk ka
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka